1 %

1

Katica

katica

 

Óvó nénik:
Ipachné Karai Edina (Edina néni)
Szegedi Izabella Tímea (Timi néni)

Dajka néni: 
Pásztor Anita (Anita néni)

Pedagógiai asszisztens: 

Idén 24 gyermek kezdte meg a tanévet csoportunkban, így 21 nagy- és 3 középsőcsoportos korú gyermekünk van, melyből 14 lány és 10 fiú.

Új intézményben kezdtük az évet, csoportunk a Kakas tagóvodába került át. Csoportösszetételünk is változott, a csoport a katica- (17 gyermek) és a lepke csoport (7 gyermek) összevonásából jött létre. Személyi változás is történt csoportunkban, Éva néni nyugdíjba vonult, helyette Edina néni látja el az óvodapedagógusi feladatokat. A felsoroltak hatására elsődleges feladatunk az új helyzet megszokása, a gyermekek zökkenőmentes évkezdésének segítése. Igyekszünk erősíteni bennük az összetartozás érzését, hogy a Katica csoporthoz tartoznak mindannyian. Nagy hangsúlyt fektetünk a társas kapcsolatok kialakítására, a gyermekek közösséggé formálására. Nyugodt, érzelmi biztonságot adó családias légkört biztosítunk számukra, hogy jókedvűen járjanak óvodába.
Fontosnak tartjuk a friss levegőn való játékot, ezért sok időt töltünk az udvaron vagy a közeli játszótéren és sokat sétálunk, hogy felfedezzük környezetünket.

Mivel minden gyermek egyéni tempóban fejlődik, ezért különös gondot fordítunk az egyéni fejlesztésükre, valamint a tehetséggondozásra, mely kiemelt szerepet kap mindennapjainkban.

A zene és a tánc, a magyar népzene fontos szerepet tölt be a csoportunk életében, megjelenik mindennapjainkban is.

Fontosnak tarjuk a szülőkkel kialakított kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatot.

Névsor:

Nevsor 2023
 

Csoportszobánk:

  

  • Katica 294 Small
  • Katica 323 Small
  • Katica 329 Small

 Szülinapok:

Szulinap 2023

 Napirend:

Naoirend 2023

 Hetirend:

Hetirend 2023

 

[widgetkit id=]

 

Térkép_Bicske Városi óvoda Kakas Tagóvoda

 

Oldalainkat 82 vendég és 0 tag böngészi